x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Tuğla Strafor Dış Cephe Duvar Paneli

Tuğla Strafor Dış Cephe Duvar Paneli

03.05.2024

Tuğla strafor dış cephe duvar paneli farklı tasarımlarla desteklendikleri ölçüde şık ve kullanışlı bir dekorasyon ürünüdür. Tuğla desenli strafor duvar paneli dekoratif ve fonksiyonel bir üründür. Konut ve ticari binaların duvarlarında kullanılır. Bu panel, hafif bir malzeme olan polistiren köpükten yapılmıştır. Binanın kışın ısı kaybından, yazın ise ısı kazancından yalıtılmasına yardımcı olur. Bu yalıtım aynı zamanda bina içindeki gürültü kirliliğini azaltmaya da yardımcı olur.

Tuğla strafor dış cephe duvar paneli, farklı renk ve desenlere sahip oldukları için duvarlarda çok çekici görünmektedir. Müşterilerin gereksinimlerine göre çeşitli boyutlarda mevcutturlar. Bu paneller, herkesin kolayca karşılayabilmesi için iyi fiyatlarla mevcuttur. Tuğla strafor dış cephe duvar paneli satın alacağınız zaman karşınıza birden fazla alternatif seçenek çıkacaktır. Özellikle üretim teknolojinin gelişiyor olması; tuğla strafor dış cephe duvar panellerinin çok daha kaliteli bir şekilde karşımıza çıkmaktadır.

Tuğla Strafor Dış Cephe Duvar Paneli Modelleri

Tuğla strafor dış cephe duvar paneli akustik ve ısı yalıtım malzemesidir. İyi bir ses emme etkisine ve nispeten yüksek ısı iletkenliğine sahip yüksek kaliteli polistiren köpükten yapılmıştır. Strafor duvar panelleri, bina, köprü, tünel vb. inşaatlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Duvar, çatı, tavan ve zeminlerde ısı kaybını önlemek ve ses yalıtımı için yalıtım malzemesi olarak kullanılabilirler.

Tuğla strafor dış cephe duvar paneli, kaliteli bir panel ürününe kesilerek, zımparalanarak ve lamine edilerek ahşaptan yapılan bir tür doğal yapı malzemesidir. Ahşap paneller iyi mekanik dayanıma, mükemmel yangın direncine ve ses yalıtım performansına sahiptir. Konut binalarının veya otel, restoran vb. ticari binaların dekorasyonunda yaygın olarak kullanılırlar.

Tuğla Strafor Dış Cephe Duvar Panelinin Özellikleri

Strafor veya polistiren, petrolden yapılmış bir plastiktir. Bu malzeme, onu duvar panelleri oluşturmak için mükemmel kılan harika bir yalıtkandır. Tuğla strafor dış cephe duvar paneli fiyatları bu tarz ürünlerin kullanım özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Desenli strafor duvar panelleri, strafordan yapılmış, üzerine desenler basılmış dekoratif panellerdir. Bu tasarımlar genellikle geometrik şekiller veya stilize çiçek ve yaprak desenleridir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.