x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Mutfak

Strafor Duvar Paneli Mutfak

02.02.2024

Strafor duvar paneli mutfak alanı için su geçirmez özelliği sayesinde en avantajlı ve uygun yalıtım malzemesidir. Mutfak duvarlarının büyüklüğü fark etmeksizin isterseniz tek bir duvara isterseniz de tüm duvarlara uygulama yapabilirsiniz.

Mutfak bölgesinde yemek yapıldığı ve sürekli insan trafiği olduğu için duvarlarda yemek yağ ve dumanından dolayı kirlenme fazla olabilir. Strafor paneller kir ve leke tutmadığı için her zaman temiz biçimde kullanabilirsiniz.

Strafor panelleri temizlemek istediğinizde nemli bir bezle silmeniz yeterli olur. Kullanım süreniz boyunca ekstra bakım yapmak zorunda değilsiniz. Bu durum maliyet olarak da tasarruf etmenizi sağlar. Hem bütçeye uygun hem de avantajlı strafor panellerdir.

Strafor Duvar Paneli Koçtaş

Strafor duvar paneli ev ve iş yeriniz için hem izolasyon hem de dekorasyon sağlar. Evinizde strafor duvar panellerini kullanmanızın diğer avantajları şunlardır:

  • Isı ve ses yalıtımı sağlarlar.
  • Su geçirmezdirler.
  • Yanmazdırlar.
  • Kolay uygulanabilir.
  • Taşınma durumunda kolay sökülür ve yeniden kullanılır.
  • Bakteri oluşumu yapmaz.

Evinizde salon, banyo, mutfak, çocuk odası, koridor, tavan gibi pek çok bölgede strafor panelleri kullanabilirsiniz. Strafor duvar paneli mutfak için farklı model ve renkler ile evinizi yeni baştan yaratırsınız.

Doğal üç boyutlu desenleri ile kullanıldığı alana ferahlık ve derinlik katarlar. Tuğla, mermer, doğal taş, ahşap olmak üzere pek çok farklı desen seçeneği arasından seçebilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Mutfak Fiyatları

Strafor duvar panelleri birim üzerinden fiyatlandırılır. Uygulama yapmak istediğiniz alanın büyüklüğüne uygun adette panel satın almanız gerekir. Paneller tek tek uygulanır ve bir araya geldiklerinde bütün bir desen oluştururlar.

Doğal görünüm sunan strafor paneller aynı zamanda dokunduğunuzda gerçek ahşap ya da taş hissi verirler. Evinizde hem şık bir görünüm kazanmış hem de ısı yalıtımı sayesinde enerjiden tasarruf etmiş olursunuz.

Isı yalıtımı ile kış aylarında eviniz sıcak, yaz aylarında serin olur. Su geçirmez olduğu için kar, yağmur sularından duvarları korur ve rutubeti önler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.