x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Fiber Duvar Paneli Fiyatları

Fiber Duvar Paneli Fiyatları

01.02.2024

Fiber duvar paneli fiyatları uygun seçenekler ile eviniz için hem yalıtım sağlarlar hem de muhteşem dekorasyon oluştururlar. Son yılların en çok beğenilen ürünlerin olan duvar panelleri her zevke hitap eder.

Klasik veya otantik tarzınız varsa aşağıdaki duvar paneli modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz:

  • Tuğla desenli duvar panelleri
  • Ahşap desenli duvar panelleri
  • Doğal taş desenli duvar panelleri
  • Mermer desenli duvar panelleri
  • Görsel baskılı duvar panelleri

Üç boyutlu desenleri ile uygulandıkları alana derinlik katarlar. Isı ve ses yalıtımı sağlayan duvar panelleri yaşam kalitenizi arttırır. Dış cephe uygulaması için de uygundurlar. Bina duvarlarını hava koşullarına ve dış etkenlere karşı korurlar.

Fiber Duvar Paneli Uygulama?

Duvar panelleri 100x50 ile 120x50 ölçülerinde tek panellerden oluşur. Uygulama yapmak istediğiniz duvarın büyüklüğüne göre fiber duvar paneli fiyatları belirlenir. Uygun fiyatlarla evinize uzun süreli koruma sağlayabilirsiniz.

Özel silikon yapıştırıcı ile uygulanan duvar panelleri kolay uygulanır. Evinizde tek başınıza tüm duvara uygulayabilirsiniz. Kendinden yapışkanlı duvar paneli modelleri de tercih edebilirsiniz.

Duvar panelleri organik ham maddeden üretilirler ve bakteri oluşumu yapmazlar. Temizlikleri oldukça kolaydır. Nemli bir bezle silmeniz sizin için yeterli olur. Üzerinde toz ve kir barındırmaz.

Siz ve sevdikleriniz için duvar paneli kullanımı son derece güvenlidir. Su geçirmez özelliği ile banyo ve mutfak alanlarında da kullanımı uygundur.

Fiber Duvar Paneli Nedir?

Fiber duvar panelleri yalıtım sağlayan ürünlerdir ve en modern desenlere sahip olurlar. Evinizin dekorasyonuna uygun olacak şekilde dilediğiniz modeli online olarak sipariş verebilirsiniz.

Duvar panelleri yalnızca evlerde değil iş yerlerinde de çok verimli ürünlerdir. Renkli ve canlı desenleri ile ofisi sıkıcı olmaktan uzaklaştırırlar. Üç boyutlu modeller daha ferah bir çalışma ortamı sunar.

Ses yalıtımı sayesinde yan binalardan ve dışarıdan gelen gürültüler minimuma iner ve iş verimi artar. Şık ve modern tasarımları ofisinizi her zamankinden güzel ve modern bir hale getirir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.