x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dış Cephe Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Dış Cephe Strafor Duvar Paneli Fiyatları

02.02.2024

Dış cephe strafor duvar paneli fiyatları uygun seçenekleri ile günümüzde en çok kullanılan yalıtım malzemesidir. Mantolama görevi görür ve kaliteli malzemeden üretildiği için uzun süre boyunca aynı verimlilikte kullanılır.

Binanızın tasarımına ve sizin isteğinize göre aşağıdaki strafor paneli modellerinden tercih edebilirsiniz:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller

Apartmanların girişi için en çok sevilen modellerden biri de çini desenli strafor panel modelleridir. Strafor paneller ısı ve ses yalıtımı yaparak izolasyon sağlarlar. Klasik mantolamaya göre dört kat daha ucuzdurlar. Sipariş verdiğinizde en kısa sürede adresinize gelir.

Tuğla Strafor Dış Cephe Duvar Paneli

Tuğla desenli strafor paneller gerçek tuğla görünümüne sahiptir. Görüntüsünün yanında dokunduğunuzda da tuğla hissi verirler. Doğal görünüşü ile asla yapaylık oluşturmazlar. Dış cephe strafor duvar paneli fiyatları bütçenize uygun seçeneklere sahiptir.

Su geçirmez özelliği ile bina duvarlarını hava koşullarına, kar ve yağmur sularına karşı korurlar. Bu şekilde hem binanızın değeri artar hem de bina duvarları korunarak ömrü uzar.

Isı yalıtımı ile kış aylarında bina içinin sıcak kalmasını, yaz aylarında da serin kalmasını sağlar. Apartman, müstakil ev gibi farklı bina seçenekleri için uygulanması kolaydır. Hafif bir malzeme olduğu için uygulama kısa sürer ve masrafsızdır.

Dış Cephe Yapışkanlı Duvar Paneli

Strafor paneller özel silikon yapıştırıcı ile uygulanırlar. Hem iç hem de dış cepheler için uygulaması aynıdır. Organik bir yapısı vardır ve üretilirken hiçbir kimyasal madde kullanılmaz.

Üzerinde bakteri oluşumu olmaz ve böcek yaşamına elverişli değildirler. Uygulama yaptığınızda yaşam alanınızın insan sağlığına daha uygun bir hale gelir. Temizliği pratiktir ve silerek tüm tozlardan kurtulabilirsiniz.

Yanmaz özelliği sayesinde binanızın güvenliğini arttırırlar. Yangın durumlarında yangını geçirmez ve yayılmasını engellerler. Strafor paneller birçok avantajlı özelliği ile daha kaliteli bir yaşam sunar ve binanızı korur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.