x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Taş Kaplama

Dekoratif Taş Kaplama

02.02.2024

Dekoratif taş kaplama doğal strafor ham maddesinden üretilen ve iç, dış mekan uygulamaları için tasarlanan izolasyon ürünleridir. Doğal görünümlü taş desenleri ile uygulandıkları alana asla yapay bir görünüm kazandırmazlar.

Görünüşü doğal taş olan strafor panellerin dokusu da taş hissi verir. İç mekan uygulamalarına daha çok rastlanır. İzolasyon amacı haricinde dekorasyon için de kullanılmaya başlayan strafor kaplamalar evinize zengin bir görünüm kazandırır.

Yapısı hafif olan strafor paneller tek kişi ile rahatça uygulanabilir. Evlerde kullanılan modeller genelde tek duvar üzerine olur. Televizyonun olduğu duvara taş paneller ile dekor yapıldığında göze oldukça hoş görünür. Dilerseniz panellerin üzerine tablo ya da raf dekoru yapabilirsiniz.

Dekoratif Taş Kaplama Fiyatları

Strafor paneller avantajlı özelliklerine ve uzun yıllar kullanılmasını sağlayan dayanıklı yapısına rağmen uygun fiyat seçeneklerine sahip ekonomik bir üründür. Dekoratif taş kaplama farklı renk seçeneklerine sahip tasarımlara sahiptir.

Evinizin dekorasyonuna en uyacak modeli ve renk tonunu seçerek yaşam alanınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Dekoratif strafor panellerin kullanım alanları şunlardır:

  • Ev içi duvar kaplama
  • Bina dış cephe kaplama
  • Kafe, restaurant, müze dekorasyonları
  • Okul, hastane ve kamu alanların düzenlenmesi

Birçok farklı kullanım alanı daha mevcuttur ve her türlü yüzeye uygulanabilir malzemelerdir. Strafor panelleri uygulamadan önce dikkat etmeniz gereken husus duvarın temiz olmasıdır. Ürün temizlemesi oldukça pratiktir.

Dekoratif Taş Kaplama Modelleri

Doğal taş desenli strafor paneller en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Doğal görünümü ile evinize hem şıklık katarken hem de şehrin kalabalığından kurtulmuş olursunuz.

Ses izolasyonu sayesinde dışarıdan ya da komşudan gelen gürültüleri engeller ve daha huzurlu bir ev sunar. Yanmaz özelliği ile evinizi daha güvenli bir hale getirir. Evinizde yangın çıktığında strafor paneller yangını yaymaz ve tutuşmazlar.

Çocuk sahibi olan kişilerin güvenle kullanabileceği koruyucu ürünlerdir. Birçok farklı desen ve renk seçeneği ile evinizi dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.